TymonPRO napisał(a):

Nie poraz pierwszy widze Mierzejewskiego jak dla mnei nie jest to wybitny gracz,a czy Jirsak i Kirm sa do niego lepsi? mojim zdaniem jak najbardziej tak .Co do ostatniego pytania dotyczaćego innych piłkarzy w wiśle to ja szukałbym za granicą ,myśle że Marcelo nie jest przypadkiem i można szukać takich piłkrzy za grosze ale do tego potrzebny dobry skaut.
PS:Nie podoba mi się poprostu że każdy może ubrać ksozulke z białą gwiazdą nawet gdynie potrafi zupełnie grać
Hristow,Beto i reszta
|
Nie są lepsi od Mierzejewskiego (Kirm i Jirsak) - oceniając ich grę w tym sezonie. A Marcelo trafił nam się 1 i już będziemy szukać kolejnych Marcelo...a Beto pamiętasz? takich jak Marcelo za darmo ciężko trafić... tacy się trafiają nieregularnie.
Za grosze piszesz piłkarze za granicą? Owszem ale najczęściej są to weterani, którzy jak Ba, albo nie domagają na zdrowiu, albo są już starzy. Owszem tacy też są potrzebni, żeby trzymali poziom sportowy ale ich nikt (poza wyjątkami) od Nas nie kupi. A ja nie chciałbym Wisły jak Polonii Bytom złożonej z weteranów, bo znaczyłoby to że już nie mamy co liczyć na większe sukcesy.