Wyświetl pojedynczy post
TymonPRO
Senior Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.05.2010, 19:00
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Może Ty po jednym meczu (zobaczyłeś po raz pierwszy Mierzejewskiego) i sam się dziwisz że jest taki kopacz, brałbyś go do Wisły ale inni (w tym ja) widzieli Adriana w wielu meczach. Uświadomie cię. On tak gra od dłuższego czasu w słabiutkiej Polonii i jest tam liderem 2 linii.

Taa lepszych od Mierzejewskiego i Sadloka - pewnie Jirsak 2 i Kirm 2 - weź ochłoń
Prawdziwi piłkarze to Messi czy Xavi - a inni to imitacje. Jeśli nas nie stać na "prawdziwych" to wolę dobrych ligowców z których coś będzie niż eksperymenty które proponujesz (a właściwie dałbyś przykład kogo to widziałbyś w Wiśle zamiast Sadloka i Sobiecha? )
Nie po raz pierwszy widze Mierzejewskiego jak dla mnie nie jest to wybitny gracz nie mówię że słaby ale zwyczajnie przecietny,a czy Jirsak i Kirm sa do niego lepsi? mojim zdaniem jak najbardziej tak .Co do ostatniego pytania dotyczacego innych piłkarzy w wiśle to ja szukałbym za granicą ,myśle że Marcelo nie jest przypadkiem i można szukać takich piłkrzy za grosze ale do tego potrzebny dobry skaut.

PS:Nie podoba mi się poprostu że każdy może ubrać koszulke z białą gwiazdą nawet gdy nie potrafi zupełnie grać

Hristow,Beto i reszta

Z polskiej ligi można by przetestować Traore,Tshibambe,Micanskiego z Zagłębia
Ostatnio edytowane przez TymonPRO : 29.05.2010 o godz. 19:12.
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
Odpowiedz cytując