dj_ibutti napisał(a):

|
Niewygodny fakt = plotka? Ok.
|
Czasem lepiej już nic nie napisać
Słyszałem/czytałem o tym, ale 80% informacji pisanych przez prasę o Wiśle jest wyssana z palca. Dlaczego zatem miałbym akurat w tego newsa wierzyć? Tobie ten argument jest bardzo na rękę z tego co rozumiem więc go bezgranicznie przyjmujesz. Wybacz, ale dla mnie w obecnej chwili jest to jedynie fakt medialny.
Co do tego włoskiego trenera to mogło by to być niezłe rozwiązanie. Natomiast wg mnie jeśli brać trenera z zagranicy to dobrego. Bo jeśli przyjdzie jakiś no-name to nasi grajkowie jeszcze gorzej będą grali. Powinien ktoś ich za gębę wziąć i pokazać co to jest prawdziwy trening i jak piłkarze zarabiają na zachodzie. Bo jak widzę za co Łobo bierze największą kasę w zespole to aż mnie skręca, że można za takie g%^$* brać 300 tyś euro.
Na razie jednak z tego co widzę jest to jedynie info z faktu, więc chyba nie powinniśmy się tym napalać. Coś pisać muszą.
Ciekaw jestem czy jak Basałaj obejmie prezesurę to czy zorganizuje konferencję z prawdziwego zdarzenia i rozwieje nasze wątpliwości odnośnie przyszłości drużyny czy znowu o wszystkim dowiadywać się będziemy ostatni..