Wyświetl pojedynczy post
QBAS
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.05.2010, 02:20
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Gdzie jestem za tym by nas dalej trenował - żeby nie było że pisałem artykuł na SKWK i jak ktoś mi wyjedzie z tekstem że umowy są po to by je respektować i **** - nie zaprzeczę.Chodzi mi o to że futbol trochę inna bajka , na biedaka nie trafiło i ja osobiście brzydził bym się wziąć takie pieniądze...ale kim ja jestem
Cieszy głos rozsądku.

Kasperczak do biednych nie należy. Nigdy nikomu w portfel nie zaglądam i teraz też nie zamierzam z zawiścią tego robić. Zarobił uczciwie i chwała mu za to. Dlatego kasa o którą się z Wisła SSA sądził nie była dla niego sprawą gardłową. Wydaje mi się, że tym zachowaniem chciał też coś Cupiałowi przekazać. Pewnie kilka słów za dużo zostało powiedziane po porażce, Kasperczak się poczuł urażony i uznał, że nauczy bossa szacunku do pracowników.

Innymi słowy, atmosfera zakończenia współpracy Kaspra z Wisłą była spowodowana nieodpowiednim zachowaniem OBU stron. Kasper mógł wcześniej (zaraz po meczu) oddać się do dyspozycji zarządu, Cupiał mógł w cywilizowany sposób go pożegnać. Jak było się nie dowiemy (chyba, że zaraz ktoś napisze jak prezes PiSu - wiem, ale nie powiem), jestem zdania że wina jak zwykle leży po środku i nie ma sensu rozstrzygać po którym środku bardziej

Wisła cały czas jest jedna i krytyka obecnie Kasperczaka szkodzi Wiśle. Nikt mnie nie przekona, że jest inaczej.