Wyświetl pojedynczy post
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.05.2010, 00:37
QBAS napisał(a):Wyświetl post
Co Ty wypisujesz kolego? Wymień mi jednego piłkarza/trenera/działacza pracującego dla Wisły, który w rozmowie z dziennikarzem powiedział, że w zasadzie to on Wisły nie lubi i jest tu tylko dla kasy.
Dostrzegasz różnicę między 'lubie' a 'kocham'? Radek Majdan najlepszym przykładem - nigdy się nie krył z tym że ma w sercu Pogoń i nie *******ił głupot jak to on Wisły nie kocha. Wolę żeby nic nie mówili niż *******ili o miłości, a potem szli do sądu.

Cytat:
Pracodawcę można szanować. Nie zmienia to faktu, że z umów (szczególnie tych pisemnych) BEZWARUNKOWO (sprawdź w słowniku co to znaczy) trzeba się wywiązywać. Koniec, kropka.

Argumentu o kieszonkowym nawet nie komentuję. Może jak wkroczysz w wiek, w którym sam będziesz na siebie zarabiał wrócimy do tematu. Sam wtedy przyznasz, że tym argumentem strzeliłeś jak łysy grzywą o kant kuli
Oj bardzo kiepsko świadczy o Tobie prowadenie dyskusji na poziomie argumentów ad personam. Czyżby skończyły się merytoryczne?

Musze Cię rozczarować, ale zarabiam na siebie już trochę czasu... Nie trzeba być 'podmiotem' metafory, żeby jej użyć.

Cytat:
Jeszcze raz apeluję (i myślę że nie jestem odosobniony) o wspólną walkę o dobre imię Wisły Kraków. Klubu, który każdy z nas kocha i jest dla niego wiele zrobić. Poświęcić sporo czasu, pieniędzy i wyrzeczeń.

Kibice Amici zostali obsmarowani przez GW. Wszystkie środowiska (klub, stowarzyszenie) wspólnie odpowiedziały w tym samym tonie i wspólnie walczą o dobre imię Amico-Lecha. Słowo klucz - WSPÓLNIE.

Jesteśmy kibicami Wisły. Grajmy (gramy?) do jednej bramki! Jeśli nie, sami się wyniszczymy i skłócimy. Czy o takiej Wiśle marzy SKWK? Na pewno nie. Czapka Wam z głów nie spadnie, a o ile mocniejsi będziemy!
Rewelacja. Tylko że SKWK, Marcin, ja i inni walczą o dobre imię Wisły. O to żeby jakiś siwy dziad nie szargał jej imienia po sądach, nie pobierał kasy za nic nie robienie, nie pierd... o miłości do klubu, kiedy pomaga Cracovii rozpracować Wisłę przed derbami. Dla Ciebie dobre imię Wisły to sukcesy za wszelką cenę. Wyzbycia się wartości. Tylko widzisz, sukces przemija, wartości pozostają.
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS