|
Dobra Pany.
Dosyc bredni które czytam na portalach plotkarskich typu Onet, dosyc bredni które czytam tutaj na tym forum.
Po pierwsze dzisiaj przeczytałem że Wisła JEST ZAINTERESOWANA Marcinem Żewłakowem.
Powiem krótko jeśli to prawda to nie mam pytan. Powiem więcej bo to że Wisła jest fatalnie zarządzana to wszyscy doskonale wiemy. Pytaniem głównym jest dlaczego tak się dzieje? Co jest tego przyczyną? Głupota zarządzających czy może ograniczone pola manewru (finanse), brak szczęścia, umiejętności, a może wszystkiego po trochu?
Oto Wisła Kraków potęga piłki klubowej w 40 milionowym narodzie, w którym piłka nożna to sport numer1 ubiega się o sprowadzenie ex reprezentanta Polski 34 (?) letniego Marcina Żewłakowa. Quo vadis Wisło?
Ten Żewłakow to niby gdzie miałby robic różnicę, w Polskiej lidze? W Pucharze Polski? a może w Pucharze Ekstraklasy? ... no comments\
Po wtóre wielu twierdzi że Cupiał rządzi klubem kierujac sie emocjami... a tak naprawdę skąd Wy to wiecie?
Jestem gotów się założyc że o Bossie 98% czytających czerpie swoją jedyną wiedzę wyłącznie z internetu. Skąd tak naprawdę wiecie jak zarządzany jest klub przez Bogusława Cupiała skoro tak naprawdę nawet 98% z was nie widziała go na żywo. Czy to nie jest może przypadkiem wasz wizerunek Bogusia stworzony przez waszą wyobraźnie. I teraz najważniejsze pytanie. Dlaczego wcześniej Wiśle nie przeszkadzało w odniesieniu sukcesów (Puchar UEFA) zły charakter Cupiała?
pOOZDRO DLA KUMATYCH
|