Wyświetl pojedynczy post
Zbychu
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.05.2010, 17:07
Arturo Qr2nów napisał(a):Wyświetl post
Co prawda, to temat o sezonie 2009/2010, to jednak pojawiają się tu informację mające o tym, co będzie miało bezpośredni wpływ na przyszły sezon. Tak sobie myślę, że ten sezon 2010/2011 może być najciekawszym od lat. W wielu klubach zmiany i nie da się ukryć, że te W Legii czy Polonii na lepsze, zobaczymy co stanie się w Lechu, zmiana trenera w Cracovii - może niewiele, ale na pewno na plus, a zapowiadane są też transfery. Do tego nie można zapomnieć o stadionach. Cóż... Pozostaje czekać na to, jakie kroki podejmie Wisła. Jakoś nie wierzę, że pozostaniemy bierni wobec tego, co dzieję się wokół.
Też wydaje mi się że przyszły sezon może być wyjątkowy.

Mnie ciekawi jak nasze czołowe zespoły będą się prezentować na nowych stadionych,z zapełnieniem których kluby mogą mieć nie lada problem.Najgorzej wydaje się być w Legii,gdzie nawet bilety darmowe mogłyby nie przyciągnąć kibiców na trybunu jak konfikt z ITI się nie skończy.Owszem ostatnio słychać że drużyna się wzmacnia,ale raz już chyba też się wzmacniała zaciagiem hiszpańskim co nie wyszło na dobre.
Nawet jeśli wszystko pójdzie OK to wydaje się że stać ich średnio na 15 tysięczną frekwencje ligową co jak na 30-tysięczny stadion wrażenia raczej nie robi.

Podobnie w Wiśle,myśle że standardem będzie kilkunastutysięczna widownia.

W Lechu jeśli podtrzymają dobrą passe myśle że na 20 tysięcy ich stać,aczkolwiek jak na czterdzistotysięcznik również na kolana nie rzuca.

Oczywiście będą mecze "na szczycie" gdzie frekwencja będzie dużo większa aczkolwiek tych będzie zaledwie kilka w sezonie.

Co by nie mówić idzie na lepsze,przyjmniej jeśli chodzi o infrakstrukture.Żeby tylko przełożyło się na aspekt sportowy.
By dostawać więcej od życia, dawaj więcej od siebie.
Odpowiedz cytując