|
Gdybym miał głos w sprawie polityki transferowej to podziękowałbym za współpracę takim zawodnikom jak:
-Pablo Alvarez gra tego piłkarza "nie rzucała na kolana" Pablo ponadto ma kłopoty zdrowotne (bodajże przeciążone kolana)
-Mariusz Jop piłkarz ten nie prezentuje już odpowiedniego poziomu w kadrze jes już jeden doświadczony stoper (Cleber) , który może służyć doświadczenie w razie kontuzji Głowy lub Marcelo.
-Kondrat Gołoś- długo wierzyłem w tego piłkarza i dalej wierze ale Wisła to nie ośrodek rehabilitacyjny.
-Issa Ba komentarz podobny jak przy Alvarezie
- Georgi Hristov- wypożyczenie tego piłkara to kompletne nieporozumienie. Mam nadzieje że jego macierzysty klub zgodzi się na skrócenie okresu wypożyczenia.
Ponadto zrobiłbym mała rewolucje w drużynie Młodej Ekstraklasy: Wystawiłbym na liste transferową: Jarośińskiego, Trele, Rosłonia, Łapuszka, Cyzio, Cygala, Zalewskiego, Kozieł'a, Brud'a, Jelenia i Batko. Trzcionką pogrubioną zaznaczeni gracze których pozbyłbym sie definitywnie. Ponadto do wypożyczenia do zespołu Ekstraklasy: Burliga oraz Mączyński bądź Jirsak.
Z wypożyczeń ciągnąć Kowalskiego, Kubowicza i Janika do kadry pierwszego zespołu, a Jałoche i Kubickiego do Młodej Ekstraklasy.
Co do wzmocnień to proponuje: Pawła Golańskiego, Przemysława Kaźmierczaka oraz Juraja Halenar'a ze Slovana Bratysława cała trójka za darmo.
Czy wygrywasz Czy nie ja i tak Kocham Cię w sercu moim WISŁA i na dobre i na złe!!!!!
Ajax napisał(a): 
|
Nam potrzeba równowagi pomiędzy różnymi typami gracze, muszą być tacy od zapieprzania, tacy od grania, kilku młodych kilku doświadczonych. kilku z Polski kilku z zagranicy.
|
|