Wyświetl pojedynczy post
Dive Pirate
Senior Member

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.05.2010, 08:10
Wg. mnie problemem była skuteczność bo sytuacje były, a to że Brożek, Boguski w dramatycznej formie, do tego Małecki bez głowy, starający się nie widzieć lepiej ustawionych kolegów, to brameczki nie padały. Było minęło, trzeba patrzeć w przyszłość.

Pamiętajcie jeszcze że Kasper odbywa teraz swoja pokutę u Bogusia - ma śmiesznie niski kontrakt, mogą wywalić go w każdej chwili bez odszkodowania i generalnie nie ma nic do gadania nie pytany.

I mam wrażenie że długo u nas nie popracuje, podejrzewam że nie został zwolniony jedynie przez chaos organizacyjny w klubie i fakt że nie miał kto szukać nowego trenejro.

Dajcie na luz, takie art. naprawdę nikomu nie służą mogą jedynie budować kiepski wizerunek SKWK u kibiców niezrzeszonych a mających swoje zdanie. Bo każdy sobie wyciągnie wnioski po przeczytaniu i widzi że jest to naciągany atak personalny.
Było oświadczenie po zatrudnieniu Henryka - ok wszyscy poznali stanowisko SKWK co do jego osoby wystarczy

Dodam że byłem za tym aby Maciej został do końca sezonu i wypił piwo które naważył, przynajmniej nie byłoby dyskusji co by było gdyby Decyzję o zwolnieniu przyjąłem ze zrozumieniem, ponieważ wszyscy widzieli co się dzieje i chcieli ratować puchary co w sumie się udało.
Ostatnio edytowane przez Dive Pirate : 28.05.2010 o godz. 08:15.