tsfan napisał(a):

|
. Trener Kasperczak nic nowego nie wniósł do drużyny a tylko powiela błędy szkoleniowe popełnione za czasów Valerengi i Dynamo..
|
Nie jestem fanem Kaspra ale jak czytam takie niedorzeczności to głowa boli.
Mam nadzieję że oglądałeś mecze o których się wypowiadasz, bo można wnioskować inaczej. Ja i wielu innych kibiców było w stanie zauważyć przestawienie stylu gry ze Skorżowego "dzida od stoperów" na próby (tak właśnie próby bo jak wyglądali nasi zacni skórokopowie fizycznie i technicznie każdy widział.)
gry krótką piłką i skrzydłami co zaowocowało dużo większą liczbą sytuacji bramkowych, których niestety fatalnie dysponowani napastnicy nie wykorzystywali. I moim zdaniem to zaważyło na stracie mistrza.
Mam jeszcze prośbę abyś wymienił dostrzeżone błędy szkoleniowe z czasów Valerengi i Dynamo.
Możecie się czepiać do Kaspra jako do człowieka, ale do poprawy poziomu sportowego po przejęciu wielkiego chaosu Macieja nie bardzo, bo nawet laik widział że coś się ruszyło taktycznie i jest jakiś pomysł na grę.
Artykuł na stronie SKWK po raz kolejny niezbyt fortunny ale już się przyzwyczaiłem. Tak czy siak Kasperczak długo u nas nie popracuje więc wyluzujcie bo szkoda żyłek.