Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.05.2010, 23:07
tsfan napisał(a):Wyświetl post
Dostał klub od Skorży z przewagą punktową w tabeli a sezon zakończył kompromitacją i utratą Mistrzostwa...Kto mi powie o co chodzi?
Tyle że dostał też zespół który już nie tylko przegrywał wszystkie prestiżowe mecze ale w 3 mecze stracił prawie całą przewagę, którą wypracowywał przez całą rundę, oraz zespół który nie był w stanie strzelić gola przez jakieś 7 godzin jak się nie mylę - Reasumując, dostał zespół w stanie agonalnym.
Pomijam już to że Amica w rundzie jesiennej straciła aż 19 punktów a na wiosnę tylko 6 więc ta ogromna 2 punktowa przewaga nie była tylko naszą zasługą ale też zasługą obecnego MP.Po zmianie na stołku Wisła się odblokowała i w zasadzie dała tylko 1 plamę czyli Kielce, natomiast Amica cisnęła do końca.

Obarczanie Kasperczaka za niezdobycie mistrza jest oczywiście absurdem, natomiast nikt chyba z SKWK nie twierdzi że artykuł jest obiektywny, wyważony itp.Konflikt z Kasperczakiem jest od dawna i to jest po prostu kolejna jego odsłona.
Trzeba tez przyznać że Kasperczak i drużyna dali pretekst do ataku bo mistrzostwa nie zdobyli a mimo wszystko powinni.

SKWK niech robi to co uważa za słuszne, ja natomiast jestem ciekaw jak będzie wyglądała współpraca Kasperczaka z Kapką i Basałajem, bo jak ci dwaj panowie zaczną kopać dołki przed trenerem to wyjdzie to tylko ze szkodą dla klubu - Przynajmniej raz już to przerabialiśmy i oczywiście nie chodzi mi tu i poprzednią kadencję Kasperczaka a o innego trenera
94 - Allah Akbar!!