Czytając artykuł o przygotowaniach do nowego sezonu łatwo można się domyśleć, że Kasperczak zostaje...O ile się nie mylę jego kontrakt zawiera pewne klauzule i cele do zrealizowania. Pierwszym etapem miało być Mistrzostwo Polski. Dostał klub od Skorży z przewagą punktową w tabeli a sezon zakończył kompromitacją i utratą Mistrzostwa...Kto mi powie o co chodzi

? Panie Cupiał jak nie ma Pan dobrych doradców to zapraszam do mnie na prv. Kasperczak, Kapka, Basałaj to już przerabialiśmy - wszyscy wiemy z jakim skutkiem. Trener Kasperczak nic nowego nie wniósł do drużyny a tylko powiela błędy szkoleniowe popełnione za czasów Valerengi i Dynamo. Panie Cupiał życzę Panu i wszystkim Wiślakom słońca nad Krakowem i rozjaśnienia umysłu. Może ta majowa - fatalna pogoda zamroczyła niektórym umysły ale proszę o opamiętanie i zatrudnienie trenera, który może zrobić coś dobrego dla Naszego Klubu. W mojej opinii Henryk Kasperczak nie jest takim człowiekiem. Życzę sobie i wielu osobom którym bardzo bliska jest Biała Gwiazda - może nie ciągłych tytułów Mistrza Polski ale ładu i porządku w klubie który pokochaliśmy. Cytując tekst utworu "Nic dwa razy się nie zdarza..." proszę Pana o zastanowienie i przemyślenie spraw związanych z obsadą trenerską.