|
Bez sensu dyskusja. Jak dla mnie artykul o Kasperczaku bylby ok gdyby bylo na koncu dodane ze oczywiscie jest on jedynie podyktowany ta niechecia do Henka za to ze zle rozstal sie z Wisla. I nie chrzancie glupot ze Kasperczak to czlowiek od przegrywania wszystkiego itd bo w tekscie widac golym okiem ze czlowiek ktory go pisal nienawidzi Henka. Bo skoro wypomina mu sie kazde slowko ktore powiedzial nie tak, bo skoro zly jest REMIS z Korona, skoro tak zły jest remis z Lechem a wygrana z Legia 3:0 to byla tylko dlatego ze sie Legia podlozyla to sory. Moze napiszcie to samo o Skorzy, o jego kazdej porazce i remisie tez napiszcie ze to przestepstwo i podsumujcie w ilu jego meczach sie rywale podlozyli? Zalosny artykul chociaz rozumiem czym on jest podyktowany. Po prostu nie lubicie czlowieka bez honoru. I podzielam Wasze zdanie. Koles niehonorowo sie rozstal z naszym klubem a jak Skorzy zle szlo to jeszcze zaczal sie ubiegac o ponowna posade u nas. Tez mnie to strasznie w****ia i obrzydza ale nie wmawiaj PvD ludziom tu na forum ze artykul jest w porzadku bo w nim ani troche nie chcecie sie skupic zetelnej ocenie dokonan sportowych Kasperczaka tylko jedziecie po nim za to ze jest niehonorowy. A takie podejscie tylko prowadzi do nieporozumiec co widac tutaj w tym watku. Naprawde nie maja sensu takie artykuly, naprawde takim czyms nie zapelnimy nowego stadionu i nie poprawimy sytuacji w klubie.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
|