Wyświetl pojedynczy post
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.05.2010, 21:57
Cytat:
No właśnie nie prawda. Bo od porażek z traktorzystami z Norwegii i gruzinami z Tbilisi wszystko zaczęło się zmieniać na gorsze i nikt kto dłużej gości na Reymonta i jest choć trochę obiektywny tego nie zapomina.
szkoda ze takich było mało grono
Cytat:
Więc nie do mnie te argumenty kieruj.
odpisuję do ogolnej sytuacji w temacie
Cytat:
Dwa zawalone sezony za Heńka są tak samo stracone jak ten za Skorży z tą maleńką róznicą, ze w obecnej sytuacji ligowej i naszej finansowej ciężar gatunkowy blamaży Skorzy jest o niebo większy.
nie przypominam sobie bym się wypowiadał w tym temacie i negowal większy ciężar gatunkowy blamżu z Levadią. Już w Tallinie omawialiśmy jakie będą tego skutki.

Cytat:
Tutaj Ci się już chyba całkiem adresaci pomylili.
Odniosłem się do tego, że tylko tzw przeciwnicy Henia są tutaj opluwani. Nie tyczyło bezpośrednio Ciebie.

Cytat:
Możemy tak dyskutować bez końca.
dawniej nastał kres to i teraz też pewnie
Cytat:
Jaki, powiedz mi jaki, sens ma ten artykuł na stronie SKWK?
o to należy zapytać autora, ja się zgadzam z treścią i tyle.

Cytat:
Jeżeli w klubie jest nadal Bełkot, Korek, Donosiciel, jeżeli wciąż tkwi w nim Łaciak, jeżeli dalej na koszulkach zamiast Białej Gwiazdy jest herb SSA to i będzie w nim HK czy się to nam podoba czy nie.
I jakkolwiek potrafię krytykować Stowarzyszenie to potrafię też go bronić. I moim skromnym zdaniem są naprawdę ważniejsze rzeczy do omówienia niż Kasperczak.
i teraz sobie popatrz na ilość postów w tym temacie,a to dopiero drugi po Markusie (z wyjątkiem jednego zdania), który mówi: pier.... to co tam napisali zajmijmy się ważniejszymi rzeczami.
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.