Wyświetl pojedynczy post
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.05.2010, 21:27
blackluk napisał(a):Wyświetl post
Jeden mecz hhahahaha no teraz dopiero sie ośmieszyłeś,
hahhaha grunt ze ty jesteś poważny
tak kolego jeden najważniejszy mecz w sezonie przegrany!! Inne porażki nie bolą tak jak ta z pasami
Cytat:
polemika z tobą nie ma sensu, bo masz klapki na oczach i za grosz obiektywizmu.
to po co odpisujesz? to się nazywa hypokryzja , jedno mówi drugie robi,
Cytat:
Już abstrahując ile tych meczy było to liczy sie styl którego przez dwa lata p. Skorża nie umiał wprowadzić. Być może za dwa lata to samo powiem o Kasperczaku, ale narazie nie mam zamiaru, bo po tak krótkim czasie potrafił zaszczepić choć deko taktyki i gry po ziemi, a Skorża nie zrobił tego przez tak długi czas.
jeszcze nie wypowiedziałem się w żadnym temacie o Skorży ale nie mający klapek na oczach blackluk już zna moją opinię- gratuluje jasnowidztwa

zdziwiłbyś się, że w rozmowie z autorem tego tekstu mówiłem, że Kasperczak zmienił styl gry i graja więcej po ziemi i wygląda to dobrze - ale co tam ty wiesz lepiej

Cytat:
Nie żyje wspomnieniami tylko patrzę na to co jest teraz i widzę ze zwolnienie Skorży było dobrym ruchem, a czy zatrudnienie Henia nam sie opłaci? na to pytanie odpowiemy sobie, jak popracuje co najmniej rok. Ocena go po tak krótkim czasie jest nie poważna i dziecina.
Ja go nie oceniam w krótkim czasie. Dla mnie 2 raz trenerem Wisły być nie powinien i tyle. Mogę wyrazić taka opinię? Odkąd objął drużynę kibicowałem jej tak samo jak za Skorży bo to grała Wisła,a nie Heniu.

Cytat:
No czyli sam przyznajesz że motywacją w artykule było to co kiedyś robił Kasperczak.
nie wiem nie ja go pisałem

mi się zarzuca łatwość mówienia o jednym meczu to ja się zastanawiam czy większej łatwości nie było wtedy gdy Kasperczak najpierw święcił piękne sukcesy a potem niestety obniżył loty.
Ostatnio edytowane przez PvD : 27.05.2010 o godz. 21:35.
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.