Wyświetl pojedynczy post
pawelwislak
Senior Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.05.2010, 21:10
Powiem tak jak ja zobaczyłem ten artykuł na SKWK to po prostu byłem zszokowany. Ja rozumiem można Heńka nie lubić, sam byłem przeciwnikiem ponownego go zatrudniania. Ale mówić w ten sposób o obecnym trenerze i to w sposób wg mnie bardzo nie obiektywny! Bo jak dla mnie Wisła Maćka była dramatem w tym sezonie nie dało się na to patrzeć, już pomijając te kilka meczy na wiosnę kiedy moje serce krwawiło. Wg mnie drużyna po przejęciu przez Kasperczaka się pozbierała i zaczęła grać coś na co się dało patrzeć

Nie chce bronić Kasperczaka, ale takie gnojenie jest po prostu pomyłką. A gloryfikacja Skorży jaki to był wspaniały, ja chyba widziałem innego trenera w tym sezonie. Bo my mistrza przegraliśmy z Cracovią i w pierwszych 3 meczach tej wiosny to była po prostu porażka. A już nie chce poruszać tematu poruszonego przez SKWK na temat meczu z Amicą niby żałosny remis ? To co Skorża zrobił jesienią to co było?

Zawsze chłopaków z SKWK bardzo szanowałem, i uważałem że robią bardzo dobrą robotę ale ten artykuł no cóż trochę się zawiodłem, przykro mi z tego powodu bo myślałem, że wśród kibiców kochających klub nie będzie tendencji do obrzucania błotem i gnojenia w tak mało wyszukany sposób.

Z mojej perspektywy trenerem powinien zostać jakiś Niemiec który wziął by to towarzystwo wzajemnej adoracji za mordę! Ale jak tak powiedziałem to zostałem kiedyś zjechany, że co że Niemca że gorzej być nie może że to naziści i w ogóle tak że po prostu chyba trzeba się nauczyć tolerować skrajne podejścia.
Ostatnio edytowane przez pawelwislak : 27.05.2010 o godz. 21:16.