crazykaro napisał(a):

Widzę że wszyscy którzy się nie zgadzają z twoją opinią są trollami 
Komorowski nie jest pełnomocnikiem byłego prezydenta i nie ma żadnego obowiązku wypełniać jego woli, a dodatkowo sam odpowiada za swoje decyzje więc tego typu argument mnie jakoś nie przekonuje. Jego kancelaria więc ma sobie prawo powołoć kogoś kto bedzie z nim współpracował. Szefostwo Kancelarii nie jest dziedziczne. A co do BBN to się nie znam jak to powinno wyglądać wiec sie nie wypowiem.
A pytasz w jaki sposób Jarek wykorzystuje katastrofe? Nie trudno zauważyć że jego ostatnie kontakty z wyborcami i opinią publiczną są przez internet. W taki sposób nie musi odpowiadać na żywo na żadne pytania przez co jego wypowiedzi są dokładnie dopracowane przez cały sztab ludzi, a ludzie nie widzą jego "normalnego" zachowania i "standardowych" wypowiedzi z ław sejmowych. Dodatkowo współczucie ludzi równiez mu podbija słupki w sondażach, czego nigdy by nie osiągnął gdyby nie to co się stało.
|
Opinia? To byla raczej obiektywna ocena sytuacji w jakiej sie Polska znalazla. Wiec blagam, zanim napiszesz cos, przemysl to dwa razy.
Co do reszty twojej wypowiedzi to zostawie to bez komentarza. Bo to nie ma sensu...
1q2, nie pytam sie ciebie co bylo, tylko co jest, tylko podaj mi choc jeden argument swiadczacy o tym ze to ty masz racje w ktory i Ja i pozostali trzezwo myslacy ludzie beda mogli uwierzyc, bez dawania kontrargumentow. Bo poki co tak wyglada ze wszyscy ci mowia o tym samym a ty z ulanska fantazja dalej lecisz w zaparte nie swiadom tego co do ciebie inni mowia widzac tylko swoje argumenty.