Wyświetl pojedynczy post
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.05.2010, 19:43
Wiedziałem, że kogoś mi w tym temacie brakowało.

bardziej poważnie i całkiem serio. Wiele razy się spieramy czasami z przesadą ale:

mam jedną prośbę namów ich do działania w zabieganiu o sprawy ważne dla egzystencji i przyszłości klubu.

Cytat:
klub trafią tak poważne problemy jak brak marketingu, długofalowej i wartościowej polityki kadrowej, nieuzgodnione kwestie stadionowe, brak struktur etc. , nie świadczy dobrze o SKWK
a nie sądziesz Markusie że to nie świadczy dobrze o kibicach Wisły?

może w tych tematach o których mówisz pomocni będą np. MatMario, blackluk, barthok, Co za typ, crazykaro itp.

zarzucasz brak osiągnięć? to proponuję np wystartować w rajdach samochodowych z samym pilotem bez serwisu pewnie na miarę możliwości coś się uda zrobić ale nie tyle ile by się chciało.
Ostatnio edytowane przez PvD : 27.05.2010 o godz. 19:54.
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.