Wyświetl pojedynczy post
tomasz_19
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.05.2010, 19:16
maci0s napisał(a):Wyświetl post
tomasz_19 zawsze mnie krytykował i niech mu wyjdzie na zdrowie...

poraz kolejny biorę odpowiedzialnośc za to co powiedziałem...
takie spotkania i deklaracje o jakich napisałem miały miejsce... co z nich wyniknie nie wiem...
drażnie Cie to po prostu pomiaj moje posty i tyle...

Ty akurat jesteś tu znany z ciągłej krytyki, ciągłego "nic z tego nie będzie", "już to widzę", "taa jasne"...
Wypowiedz sie raz konstruktywnie, albo postaraj sie chociaż wejśc w polemikę...

tu nasuwa mi się jeden cytacik

"nigdy nie wchodź w dyskusje z idiotą, bo najpierw sprowadzi dyskusję do swojego poziomu, a potem pokona cię na nim swoim doświadczeniem"

co do tych milionow euro to poszukajcie mój wczorajszy post gdzie mówiłem ze sie z sumami wstrzymam... własnie po to żeby się nie zaczeło...
nie rób z siebie człowieku bóg wie kogo tylko dlatego, że wypisujesz brednie w które każdy dzieciak (kibic Wisły) chłonie jak gąbka wodę... to po pierwsze...
nic do Ciebie nie mam i nie atakuję Cie... przytocz choć 2 posty w których Cie atakowałem to przyznam się że się myliłem pisząc tak....to po drugie...
ten temat czyli polityka transferowa Wisły, nie upoważnia Cie do pisania rzeczy które nie są faktami, a zwykłym gdybaniem... masz do tego temat... wiesz jaki... to po trzecie...
wiem krytykuje, narzekam, ale kiedy trzeba też potrafię pochwalić, ale cholernie rzadko mi się to niestety zdarza... ale mam do tego prawo jak każdy jeden zaglądający na to forum... to po czwarte...
nie będę się wdawał w polemikę z Tobą, a to tylko dlatego, że to nie ma sensu bo Ty nic konstruktywnego nie przedstawiasz, a opierasz się jedynie na domysłach i wymysłach różnej maści.... ja chcę rozmawiać o faktach i o rzeczach które się wydarzyły, a nie będę się napalał na jakieś bzdury wyssane z palca... koniec.
Odpowiedz cytując