maci0s napisał(a):

tomasz_19 zawsze mnie krytykował i niech mu wyjdzie na zdrowie...
poraz kolejny biorę odpowiedzialnośc za to co powiedziałem...
takie spotkania i deklaracje o jakich napisałem miały miejsce... co z nich wyniknie nie wiem...
drażnie Cie to po prostu pomiaj moje posty i tyle...
Ty akurat jesteś tu znany z ciągłej krytyki, ciągłego "nic z tego nie będzie", "już to widzę", "taa jasne"...
Wypowiedz sie raz konstruktywnie, albo postaraj sie chociaż wejśc w polemikę...
tu nasuwa mi się jeden cytacik
"nigdy nie wchodź w dyskusje z idiotą, bo najpierw sprowadzi dyskusję do swojego poziomu, a potem pokona cię na nim swoim doświadczeniem"
|
Czy to co piszesz okaże się prawdą już niebawem będziemy mogli zweryfikować - oby to co mówisz sprawdziło się choćby w połowie skądinąd deklaracje które padły na spotkaniu z Cupiałem i spółką - podsłuchiwałeś, byłeś przy tym obecny...
Problem, który poruszyłem kilka dni temu w tym, że Basałaj niekoniecznie może zostać prezesem - zwłaszcza że nie po drodze mu z Kapką i Kasperczakiem.... Dlaczego Cupiał dobiera sobie tak fatalnych doradców - "leśne dziadki", które niczym pozytywnym już nie są wstanie nas zaskoczyć...
Nie będę prześcigał się z Tobą w podawanie informacji o najbliższej przyszłości bo to nie ma sensu, gdyż u Cupiała humor i zdanie na wiele kwestii potrafi się zmienić kilkakrotnie w ciągu nawet jednego dnia....
Żebyśmy we wtorek na konferencji nie zostali uraczeni obecnością Pana Ludwika jako prezesa Wisły - to by dopełniło towarzyską śmietankę przy Reymonta...