Wyświetl pojedynczy post
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.05.2010, 18:52
wolfy napisał(a):Wyświetl post
PvD - krótko i na temat: jesteście śmieszni,
za to wy jesteście super poważni
Cytat:
ponieważ macie kiepskie wyczucie czasu.
ponieważ macie zajeb... wyczucie czasu na "swoją robotę"

Cytat:
Za wcześnie na przytaczanie argumentów w stylu "bo Skorża zostawił drużynę na pierwszym miejscu tabeli!", kiedy większość pamięta jeszcze w jakim stanie zostawił on drużynę. W taką demagogię będziecie mogli się bawić za rok, dwa.
swoje zdanie możemy podobnie jak Ty i wielu innych w różnych tematach wypowiadać kiedy chcemy

Cytat:
Kibice wciąż mają w pamięci ten wspaniały początek rundy rewanżowej i grę, po której obawialiśmy się czy awansujemy do pucharów. W tej sytuacji udawanie, że za Kasperczaka graliśmy gorzej jest zwyczajnie śmieszne. Ludzie nie mają aż tak słabej pamięci.
to sięgnij sobie pamięcią kto co kiedyś zostawił

ja się nie obawiałem a ten kto się obawiał to jego problem, a nie mój. Skorżę wywalono przy 1 miejscu i z 4 punktami i mało mnie interesuje to co by było gdyby czy Maciek by poleciał niżej czy by wylądował na 2 miejscu czy pozostal na 1 bo tego się nie dowiemy. Zajęliśmy drugie miejsce i to się liczy, a nie to czego się kto obawiał.

I nie odbieraj mi ani moim znajomym prawa do wyrażanie własnych poglądów. Ja ci twojego na tym forum nie odbieram.

Jesteście śmieszni, ze tak go bronicie. Niektórzy będą mu dalej pamiętać pewne sprawy o których wy mało wiecie lub wcale.

Cytat:
SKWK znowu pokazało na co ich stać
lepsze to niż twoje nic
Ostatnio edytowane przez PvD : 27.05.2010 o godz. 18:55.
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.