tomasz_19 napisał(a):

|
a ja tam nie wierze w żadne słowa osób, które bawią się we wróżki... a o ile wiem to ostatnio Kominek zabraniał tego typu rzeczy i groził banem... jednak nie wszyscy są równi... pożyjemy zobaczymy, a ja radziłbym co niektórym za bardzo się nie napalać na słowa sławnego maci0sa bo możecie się spalić...
|
taa jasne maci0s nie jest wróżką,zapomniałeś jak było z Hristov'em też mu nikt nie wierzył.
Wschodząca gwiazda Ekstraklasy woli Wisłę
Cytat:
Po wyjeździe zawodników Ruchu na zgrupowanie kadry nie milkną spekulacje o ich transferach.
- Chciałbym zrobić krok do przodu. Czuję, że to idealny moment, tym bardziej że nie wiadomo, co będzie z Ruchem w następnym sezonie. Może być ciężko i dla klubu, i dla każdego z nas - podkreśla Sadlok na łamach Super Expressu.
21-letnim obrońcą interesują się kluby ze ścisłej czołówki. Sadlok już wcześniej jednak zaznaczył, że nie interesuje go gra w Legii Warszawa. Wolałby przyjąć propozycję z Wisły. - Zniechęca mnie zła atmosfera w klubie z Łazienkowskiej. Do Krakowa jest bliżej z Dankowic, tata krócej jeździłby na mecze - śmieje się.
|
onet.pl