Wyświetl pojedynczy post
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.05.2010, 16:33
Cytat:
ciekawi mnie tylko jedno bo jak były porażki za Kaspra to winny trener a jak Maciek wtopił ważne mecze to winni piłkarze... dla mnie obaj są ludźmi porażek - przegrali i w zasadzie wygrali to samo
pozwolę sobie zacytować kolegę:
Cytat:
eśli Maciej Skorża zapłacił głową za pierwsze miejsce w tabeli, Henryka Kasperczaka powinien spotkać identyczny los za drugie.
Cytat:
Mnie tez ciekawi dlaczego skwk nie protestuje przeciwko zatrudnieniu Kapki ktory wydoil duzo wiecej kasy i od zawsze mial na pienku
faktycznie dobry nick - co za typ
albo byliśmy wtedy na innych stadionach albo nie wiem czemu o tym nie wiesz

Cytat:
SKWK zdecydowanie przesadza z najeżdżaniem na Kasperczaka.
Forumowicz zdecydowanie przesadzają z najeżdzaniem na SKWK

Cytat:
Stałem murem za Skorżą ale on też przegrał wszystko co było do przegrania. Tottenham, Levadia, i spartolony miniony sezon to w dużej mierze też dzieło Skorży.
za to stracił posadę, Kasperczak miał 4 pkt przewagi niewiele ale jednak i drugie miejsce. Jakby takiej przegranej dokonał np Petrescu zostałby wyklęty i obrażony gorzej niż to miało miejsce nie mówiąc o zwolnieniu. O Wernerze nie wspominając. taryfę ulgową może mieć tylko i wyłącznie Kasperczak.

Cytat:
SKWK uważa że Kasperczak powinien po przegranym meczu wpadać do szatni i do mediów witając ich słowami: "Słuchajcie to ja "zjebałem", przepraszam kibiców jest mi bardzo przykro że zawodnicy nie zapierdalali tak jakbyśmy sobie tego życzyli."
Forumowicz uważają że Skorża powinien po przegranym meczu wpadać do szatni i do mediów witając ich slowami "Słuchajcie to ja "zjebałem", przepraszam kibiców jest mi bardzo przykro że zawodnicy nie zapierdalali tak jakbyśmy sobie tego życzyli.

Poza tym to gruba nadinterpretacja by nie powiedzieć słowami Planktona manipulacja.

Cytat:
Frustracja SKWK niczego tutaj nie zmieni, wręcz przeciwnie przyłączają się do grupy mediów którzy psują atmosferę dokoła klubu.
Frustracja forumowiczów niczego tutaj nie zmieni. wręcz przeciwnie przyłączają się do grupy mediów którzy psują atmosferę dokoła klubu (jak czytają to forum od 1997 roku )

Chyba trzeba będzie iść do nowego prezesa i przeprosić tylko nie wiem czy nie będzie zdziowny za co. O Mięcie nawet nie wspominając ten na pewno będzie w szoku jeśli mu jutro powiem "przepraszam za psucie atmosfer wokół klubu".

Czy mam przekazać, że na forum są osoby które budują wyśmienitą atmosferę wokół klubu? Obaj prezesi się ucieszą, że są tacy a nie jakieś SKWK

Żadna szydera i wyśmiewanie. Pytam poważnie. Bo skoro takie zarzuty poważne się pojawiają to chyba poważni ludzie je piszą.
Ostatnio edytowane przez PvD : 27.05.2010 o godz. 16:39.
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.