palczi napisał(a):

|
nie jestem fanem i zwolennikiem zadnego z tych Panow ale :
|
Cytat:
|
1.Kasperczak ogral shalke,parme- Skorza dal pupy z Levadia...
|
Takie zestawienie to ja też mogę zrobić.
Skorża ograł Barcelonę Kasperczak przegrał z Valerengą (uprzedzę co poniektórych bo pewnie by swoje wywody zaczęli pisać

, ze mecz z FCB to nie mecze o stawkę jak Henia z S04 czy ACP,)
Cytat:
|
2.Skorza 2 mistrzostwa na plus jednak czy wygral z Legia 3 bramkami?
|
Może i nie wygrał ale jak wielu z moich znajomych twierdzi. MP nie wygrwa się pokonując Legię 3:0 a np 1:0 Lecha Poznań czy Koronę Kielce
Cytat:
|
3.wiem o sprawie Henryka z Wisla w sadzie itp - czy jednak dalej Maciek bedzie super dla SKWK po objeciu Legii? I dla Ciebie?
|
nigdy nie wypowiadam się za SKWK tylko sam za siebie. czemu pytasz o Legię a nie o np Ruch?
Cytat:
|
bez napinki ,wg mnie odpowiednim trenerem byl Petrescu jednak Polska i pilkarze to taki dziwny kraj...
|
powiedz to tym którzy w tym miejscu w którym teraz piszesz wieszali psy na tym trenerze. Powiedzieć o Petrscu dobry trenere odpowiedni trener to jątrzenie i manipulacja.
Planktonie chodzi o to, że skoro reagujesz na manipulację odnośnie Henia to reaguj też na inne.
Cytat:
|
I to Maćkowi należy się tytuł Bohatera przegranych Wiadomo dlaczego Skwk go tak broni, bo pytał czy Frankowski może wrócić i oni to zaakceptują liczył się z ich zdaniem i noszą go na rękach : ) Pogratulować, przekupności.
|
jak rozumiem, że SKWK to nie bóg Henio ale jakiś frajer zza monitora powinien przemyśleć zanim coś napisze
I co najważniejsze porównaj sobie swój sposób odnośnie tekstu na stronie, a tego frajera od przekupności.
A z tego co slyszałem to ten gość to pedał i brał udział w paradzie. Fajnie jest tak napisać bez konsekwencji no nie? A jeszcze kilka ciekawych informacji na jego temat mogę zarzucić.