Wyświetl pojedynczy post
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.05.2010, 14:15
palczi napisał(a):Wyświetl post
nie jestem fanem i zwolennikiem zadnego z tych Panow ale :
Cytat:
1.Kasperczak ogral shalke,parme- Skorza dal pupy z Levadia...
Takie zestawienie to ja też mogę zrobić.
Skorża ograł Barcelonę Kasperczak przegrał z Valerengą (uprzedzę co poniektórych bo pewnie by swoje wywody zaczęli pisać , ze mecz z FCB to nie mecze o stawkę jak Henia z S04 czy ACP,)

Cytat:
2.Skorza 2 mistrzostwa na plus jednak czy wygral z Legia 3 bramkami?
Może i nie wygrał ale jak wielu z moich znajomych twierdzi. MP nie wygrwa się pokonując Legię 3:0 a np 1:0 Lecha Poznań czy Koronę Kielce

Cytat:
3.wiem o sprawie Henryka z Wisla w sadzie itp - czy jednak dalej Maciek bedzie super dla SKWK po objeciu Legii? I dla Ciebie?
nigdy nie wypowiadam się za SKWK tylko sam za siebie. czemu pytasz o Legię a nie o np Ruch?

Cytat:
bez napinki ,wg mnie odpowiednim trenerem byl Petrescu jednak Polska i pilkarze to taki dziwny kraj...
powiedz to tym którzy w tym miejscu w którym teraz piszesz wieszali psy na tym trenerze. Powiedzieć o Petrscu dobry trenere odpowiedni trener to jątrzenie i manipulacja.

Planktonie chodzi o to, że skoro reagujesz na manipulację odnośnie Henia to reaguj też na inne.
Cytat:
I to Maćkowi należy się tytuł Bohatera przegranych Wiadomo dlaczego Skwk go tak broni, bo pytał czy Frankowski może wrócić i oni to zaakceptują liczył się z ich zdaniem i noszą go na rękach : ) Pogratulować, przekupności.
jak rozumiem, że SKWK to nie bóg Henio ale jakiś frajer zza monitora powinien przemyśleć zanim coś napisze

I co najważniejsze porównaj sobie swój sposób odnośnie tekstu na stronie, a tego frajera od przekupności.

A z tego co slyszałem to ten gość to pedał i brał udział w paradzie. Fajnie jest tak napisać bez konsekwencji no nie? A jeszcze kilka ciekawych informacji na jego temat mogę zarzucić.
Ostatnio edytowane przez PvD : 27.05.2010 o godz. 14:25.
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.