Wyświetl pojedynczy post
palczi
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.05.2010, 14:03
PvD napisał(a):Wyświetl post
Kolejny śmieszny post na forum TWSD aż smiać się chce . Szkoda, ze o Heniu nic złego nie napiszą, przecież on jest taki dobry i podlizuje się się forumowiczom, więc nie ma mowy o tym by byl słabym trenerem i odpadł z Tbilisi i Oslo czy przegrał z Koroną Kielce,. I to Heniowi należy się tytuł Bohatera wygranych , wiadomo dlaczego niektorzy forumowicza tak go bronią, bo nie liczył się ze zdaniem innych i robił samowolkę w klubie z którym się sądził. Pogratulować większej miłości do Henia niż do Wisły.

Można i tak

Faktycznie lepiej współpracować z byłym SB-kiem niż rozmawiać z kibicami klubu w którym się pracuje. Cupiał powinien wszystkim zabronić rozmawiać z SKWK wtedy fety mistrzowskie i wyjazdy będzie organizował forumowicz Marcinnno I do prezydenta Majchrowskiego pójdzie, i z Niedziałkowską z ZIKiTu porozmawia bo przecież SKWK o zdanie pytać nie można wręcz nie wolno!!!

A jak już pocisnąłeś i wyśmiałeś SKWK to idź i zrób teraz dla Wisły czy to SA ,TSu i kibiców Wisły coś pożytecznego. Wtedy myi ocenimy i albo pogratulujemy albo wyśmiejemy i obrzucimy błotem na forum.
nie jestem fanem i zwolennikiem zadnego z tych Panow ale :
1.Kasperczak ogral shalke,parme- Skorza dal pupy z Levadia...
2.Skorza 2 mistrzostwa na plus jednak czy wygral z Legia 3 bramkami?
3.wiem o sprawie Henryka z Wisla w sadzie itp - czy jednak dalej Maciek bedzie super dla SKWK po objeciu Legii? I dla Ciebie?

bez napinki ,wg mnie odpowiednim trenerem byl Petrescu jednak Polska i pilkarze to taki dziwny kraj...