|
Jak ktos wyzej zauwazył. Widzew, moze namieszac, mial sporo punktow przewagi nad drugim zespolem, co prawda to druga liga, ale jednak(dla mnie ekstraklasa to 1, a 1 to druga, po staremu...)Napewno nie beda zespołem ktory bedzie sie bronił przed spadkiem, jak np. cracowia, piast, odra.
Sadlok i Sobiech wybijaja sie jak na polska lige, wiec mysle, ze warto po nich siegnac. Oczywiscie bariera sa pieniadze. Ja od siebie dodam, ze jest kilku polakow "na wolnym kontrakcie" Paweł Golański, on w tym Bukareszcie kokosow napewno nie zarabia, co nie znaczy, ze nie zarabia przyzwoicie. Teraz moze sie kto oburzyc...Sebastian Szałachowski, konczy mu sie kontrakt, przed kontuzja (zlamana noga) bil sie z Kuba Blaszczykowskim o pierwszy sklad. Szybki, zwinny...o niebo lepszy od Wojtka Łobodzinskiego. Z tych nie polakow, to marzy sie powrot Paulisty, bo technicznie w tej lidze, to jedynie teraz Issa Ba dorównuje. Przez te kilka lat nie bylo tak swietnie grajacego technicznie pilkarza jak Jean. Kazdy z wyzej wymienonych zawodnikow moim zdaniem, podniosłby poziom druzyny.
Pozdrawiam
|