Wyświetl pojedynczy post
QBAS
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.05.2010, 00:46
Na przygotowaniu fizycznym się nie znam więc nie wypowiadam się w tej kwestii. Wiem tylko, że fajnie byłoby gdyby najbardziej utytułowany klub XXI wieku miał sztab szkoleniowy na bardzo dobrym poziomie. Przecież to jest podstawa. Nawet jeśli przyjdzie dobry grajek i trafi w ręce słabego "specjalisty" to kwestia miesięcy kiedy zacznie obniżać swoje loty.

Nie wiem czy Bahr jest wystarczająco dobry. Nie wiem za co dokładnie ten Włoch odpowiadał. Ale zachowujmy się godnie i jedźmy po nim tylko dlatego że już go zwolnili.

Kluvi, gdyby Jop nie strzelił samobója z Craxą to Paolo byłby wg Ciebie dobrym specjalistą? Bo taki wniosek nasuwa się z Twojej wypowiedzi.

Marzy mi się taki fachowiec jak Dowhań w Legii. Jest tak dobry w tym co robi, że niezależnie kto jest trenerem zespołu, on zajmuje się bramkarzami. Ma tak silną pozycję jak chyba nikt w całym klubie. Nie mówię już ile klub zarobił dzięki jego pracy. Gdyby zrobić bilans transferowy bramkarzy Legii i pensje przeznaczane dla Dowhania to podejrzewam, że byłyby to najlepiej zainwestowane pieniądze ostatnich lat.
Powód: fizjoterapia ;)
Ostatnio edytowane przez QBAS : 27.05.2010 o godz. 01:05.
Odpowiedz cytując