Wyświetl pojedynczy post
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.05.2010, 12:44
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Moja teoria jest niestety banalnie prosta i piszę ją na podstawie faktów które zostały już powiedziane(oczywiście wg Ciebie to jest kłamstwo i manipulacja ale mnie to g obchodzi) - i w największym z możliwych skrótów wygląda to tak że młodociani piloci pod wpływem presji na siłę chcieli wylądować i im to nie wyszło - chcieli wylądować bo byli mądrzejsi od przepisów, od wieży i od ziomków z Jaka
Ty wiesz że tak nie było bo dowody Cie gówno obchodzą więc napisz własną wersję i poprzyj ja czymś ale nie bzdurami w stylu - mówili o 4 lądowaniach a było 3 razy okrążane lotnisko + jedno i jak się okazało ostatnie podejście do lądowania - taki sam absurd jak *******nięcie w wtc i pierwsze komentarze że doszło do katastrofy a nie zamachu - zwykły chaos informacyjny - gdyby Ruscy to potwierdzali do dziś to ok - mamy argument ,ale to zostało zdementowane dawno temu, ilość ofiar - j/w,skala zniszczeń - kolejny argument z typu - nie ma bata by wtc się samo zawaliło itp...Bez kitu - ciężko to komentować w ogóle.Rozum Ci tak katastrofa odebrała?
Tak oczywiscie 1q2. Mlodociani piloci. To kto ****a ich przydzielil do lotu tym samolotem na litosc boska? Blagam cie 1q2, nie pierwszy raz juz probujesz zaklinac rzeczywistosc polityczna w kraju i na swiecie, ale chociaz gdy masz pisac tego typu brednie(nawet jesli to tylko twoja opinia) to po prostu lepiej nic nie pisz.

Nie wiem ile mozna podac argumentow niektorym ludziom by wreszcie otworzyli oczy. Jezeli nawet eksperci z Polski i zagranicy uwazaja ze to nie byl tragiczny wypadek tylko ZAMACH!

Wybaczcie za slownictwo ale troszke mnie krew zalala gdy przeczytalem ten post.

P.S. Zamach, OK. Ale z czyjej strony i kto moglby zanim stac? "Winnych zawsze szukajcie u siebie".

http://media.wp.pl/kat,1022943,wid,1...wiadomosc.html
Ostatnio edytowane przez koyoot : 26.05.2010 o godz. 12:47.