Wyświetl pojedynczy post
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.05.2010, 11:10
Alvareza nie żałuje. Znaleźć takich jak on na podobnych zasadach można na pęczki. Byleby tylko umieli dośrodkowywać,bo tej sztuki Alvarez nie posiadł w ogóle. Co do Ba to jestem zaskoczony,tym bardziej,że drogi pewnie by nie był. Dziwne to tym bardziej,że zdrowego zawodnika o umiejętnościach Ba raczej nie ściągniemy. Była szansa,że się odbuduje,no ale tez i taka,że znów nabawi się urazu. Postawiono na tą druga opcję. Jesli znajdą dobrego nastepcę to pretensji mieć nie mozna .Zminimalizowano by tym smaym ryzyko,że znów jakiegoś kontuzjogennego piłkarze będziemy mieli utrzymywać. Szukać,szukać. Czechy,Słowacja, Słowenia,Chorwacja,Serbia. Rejonów do suzkania jest mnóstwo.

Pogłoski o przedłuzeniu umowy z Boguskim przyjmuje z rezerwą i jako żart. Nie wiem po co ,na co on nam. Facet ma tylko przebłuyski i tyle. Słaby psychicznie,fizycznie do tego braki w rzemiośle piłkarskim. Nie mam na mysli podań mierzonym co do centymetra na odleglość 30 metrów,ale o prostym przyjęciu piłki w miejscu.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 26.05.2010 o godz. 11:15.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując