Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.05.2010, 10:51
Legia to kolejny przyklad ze jak sie chce to mozna. Ok, jeszcze te transfery nie sa pewne na 100% ale mysle ze wielu nowych pilkarzy przyjdzie do Legii i beda to niezli pilkarze. Zapewne lepsi niz te nasze gwiazdki. Ja tam ciagle mam taki zal do Cupiala ze nie chce mu sie juz nic z ta Wisla robic. A naprawde wystarczyloby skautow pozatrydniac kilku, ludzi do robienia transferow i juz moznaby wyszukiwac takich pilkarzy jak ten Manu (oczywiscie dla mnie gosc zagadka ale skoro gral w Portugalii to na 99% jest lepszy od tych naszych patalaszkow), jak ten bramkarz z Bulgarii ktorym niby sie interesowalismy My i Legia, jak Onyszko itd itd i moznaby tutaj zrobic mysle liste 100 wartosiciowych pilkarzy (oczywiscie jak na nasza lige) ktorych mozna za darmo zatrudnic no ale jak sie nawet nie chce stworzyc RN to co tu myslec o transferach ;/
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując