Wyświetl pojedynczy post
emjot
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.05.2010, 10:18
KacpiTSW napisał(a):Wyświetl post
Wg. GK do odstrzelenia w Wiśle jest Ba i Alvarez + Jop, Hristov i Gołoś. (ale trzech ostatnich to mało istotne)

Jak dla mnie była by to ogromna strata dla Wisły. Ba wyglądał słabo fizycznie w tym sezonie ale to dlatego, że prawie w ogóle nie był przygotowany do sezonu tak jak nasz super strzelec Hristov i zaryzykuję stwierdzenie, że właśnie dzięki braku przygotowania fizycznego Issa był podatny na kontuzje. Może jeśli popracował by trochę więcej niż reszta chłopców + siłownia, może wyglądał by lepiej. Ja mimo wszystko zaryzykował bym i podpisał bym z nim kontrakt na rok, na pewno pomógł by nam w Lidze Europejskiej.

Kolejna sprawa to Alvarez - to mnie i raczej większość fanatyków BG boli najbardziej. Ten facet to chyba jeden z najlepszych transferów w ostatnich latach. Wychodząc na boisko wiedział po co na nie wychodzi - robił swoje z tyłu a do tego przyłączał się do ataków skrzydłami i był na pewno wielką pomocą dla Łobodzińskiego czy Kirma. Moim zdaniem Wisła powinna go zatrzymać za wszelką cenę.
Ba od dwóch lat prawie nie grał w piłkę. Szczegóły tu: http://www.90minut.pl/kariera.php?id=16401
Z tego co mi się wydaje zerwał więzadła. Nie stać nas niestety na to by czekać następne dwa lata aż się "odbuduje"
Może tak się stanie. A może nie. I co wtedy?
Z Alvarezem sprawa jest prosta. Chłop chce 250 tys. euro kontraktu.
Może Wojciechowski jest mu w stanie to zapłacić. My nie.
W tym przypadku decyduje kasa.
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując