orzeu napisał(a):

Jesli chcesz na podstawie analogii wyciagac wniosek co sie stalo to mam kilka.
Putin i KGB zabili Litwinienke, Politnowska, chcieli zabic Juszczenke i Sakaszwilego. Nie cackal sie z zyciem dzieci w Bieslanie i ludzi w teatrze na Dubrowce tylko podjal decyzje oszturmie zabijajac setki ludzi.
To tylko fakty, o domyslach nie rozmawiamy wiec nie bede pisal o prowokacjach w Gruzji czy zamachach z Moskwy.
Zatem masz watla analogie ze ktos kiedys kazal ladowac i druga analogie ze ktos kiedys zamrodowal juz wielu ludzi. Ktora mocniejsza? :]
Rozbraja mnie tez sprowadzenie rozmowy o czarnych skrzynkach do tego jakie glosy rejestrowaly. Tymczasem czarne skrzynki rejestruja dzwiek niejako "przy okazji" bo priorytetem ich dzialania jest zapis dzialania wszystkich przyrzadow, a o tym jakos cisza.
I mam prosbe. Jesli ktos tu wpada z jednym bzdurnym zdaniem to nie komentujcie go bo on wpada, zobaczy jutro czy ktos go skomentowal i zacheci go to do dalszych rownie konstruktywnych wpisow. W ten sposob rozmowa pomiedzy normalnie wypowiadajcymi sie jest rozmyta na jakies bzdety.
|
w porządku, czyli rozumiem że mgła która była nad tym nieszczęsnym lotniskiem też była sztucznie wywołana ? idac tym tropem myślenia można popaśc w obłęd.Był ostrzegany że nie ma warunków do lądowania i w tym momencie POWINIEN leciec do Mińska albo zawrócic do Warszawy a nie 3 razy podchodzic do lądowania i narażac życie prawie 100 osób.