|
Ku..wski Fakt puścił jakąś plotkę i teraz na wszystkich stronach wielka sensacja : Cupiał przestaje inwestować w Wisłę ale to nie ma żadnego sensu. Jeszcze pół roku temu zatrudniając Kasperczaka mówiło się że nasz Boss znów chce głębiej sięgnąć do kieszeni , że znów chce wielkiej Wisły, Wisła nie zdobyła Mistrzostwa ale zarobiła nie mnie niż Lech za swoje 2 miejsce a w Lidze Europejskiej też można zarobić duże pieniądze , nie oszukujmy się LM nie jest dla polskich klubów , najwyżej awans do fazy grupowej jest w zasięgu ale w LE Polska drużyna może zajść zdecydowanie dalej jeśli będzie wystarczająco mocna i też można zarobić niemałe pieniądze. W dodatku budowany jest większy stadion dla Wisły który zwiększy możliwości naszego klubu , już w trakcie najbliższej rundy powinien być ukończony ( najważniejsze elementy). Jaki byłby sens teraz rezygnować z Wisły? Bo ja takiego sensu nie widzę , teraz rodzą się większe możliwości i właściciel Wisły też to wie . Nie wiem czy będą duże wzmocnienia ale z pewnością można być spokojnym o to że Cupiał teraz Wisły na lodzie nie zostawi . Dodatkowo świadczy o tym oferta złożona Ruchowi za Sobiecha i Sadloka . Jeśli chciałby zrezygnować z finansowania klubu chyba nie proponowałby Niebieskim 5 baniek. Jednym słowem : Fakt i wszystko jasne.
|