Wyświetl pojedynczy post
arti
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.05.2010, 07:43
KOMINEK napisał(a):Wyświetl post
Wchodzę na forum i ku.rwa nie wiem czy to pomponiki.pl, czy plotek.pl; czy też jakieś inne gówno. Wspaniały nigdy nie kłamiący obiektywny portal weszło pisze Nowe ciacho dla Wisły lub Legii po czym daje zdjęcia z jakiejś imprezy gdzie jakiś bułgarski bramkarz robi sobie idiotyczne fotki podpisując że tak się bawi piłkarz o którego biją się Legia i Wisła i dwie strony forum jest o tym że pedała w Wiśle nie chcemy noż k.urwa m.ć

Koniec możecie mnie nazywać jak chcecie ale ucinam temat.
Kominku sezon ogórkowy - trzeba się jakoś rozerwać...
A w dzisiejszej żydorczej...

Krakowianie muszą więc kontynuować trwający trzy lata serial pod tytułem "Szukamy bramkarza". Przetestowali już ponad 20 kandydatów, a kilka dni temu ich ofertę odrzucił Arkadiusz Onyszko (wybrał Polonię Warszawa). Tym razem Wisła ma nóż na gardle, bo kontuzję kolana leczy Mariusz Pawełek, a Marcinowi Juszczykowi z końcem czerwca wygasa umowa (krakowianie prawdopodobnie będą chcieli ją przedłużyć).

Wicemistrzowie Polski szukają także napastnika, więc kilka tygodni temu ponownie pytali o możliwość zatrudnienia Makinwy. Na razie temat jednak ucichł. - Jeden z działaczy Wisły powiedział, że będzie się jeszcze z nami kontaktował - przyznaje Paolo Fabbri, menedżer zawodnika.

27-letni Nigeryjczyk w minionym sezonie zagrał w Lazio tylko 39 minut w lidze, 20 w Pucharze Włoch i 126 w Lidze Europejskiej. Stracił nawet miejsce na ławce rezerwowych i w klubie już na niego nie liczą. - Wszystko skomplikowała kontuzja kolana. Teraz potrzebuje czasu i zaufania, by rozpocząć karierę od nowa - przyznaje Fabbri.

Makinwa od 2003 r. - z przerwą na jedną rundę - gra we włoskiej serie A. Reprezentował sześć klubów, ale furory nie zrobił (102 mecze ligowe i 16 bramek). Przez ostatnie trzy lata do siatki trafił raz. Według włoskich mediów interesują się nim także klub z Bundesligi i Emiratów Arabskich. Lazio gotowe jest wypożyczyć napastnika na pół roku za darmo z opcją sprzedaży. Wisła interesowała się Makinwą także zimą. Temat upadł, bo w ostatniej chwili wypożyczyła na rok Georgiego Christowa. Bułgar nie dostał jednak szansy od trenera Henryka Kasperczaka, choć poniżej oczekiwań grali także Paweł Brożek i Rafał Boguski.
Odpowiedz cytując