wolfy napisał(a):

Możesz sobie wierzyć w co ci wygodnie, ale nie rzucaj się i nie zarzucaj innym hipokryzji - bo Twoja teoryjka oparta jest o bardzo nikłe przesłanki.
|
No to hipotez dla Ciebie a faktów dla mnie ciąg dalszy.
Przyznam się szczerze że przerasta mnie to wszystko i chyba powołam do życia własną teorię spiskową że Ruscy w kabinie umieścili lsd które w pewnym momencie zdetonowali i z normalnych ludzi , uczyniło to szaleńców.
Klich w tefałenie.
Jeśli chodzi o informację, to odpowiada za to międzynarodowy komitet.... Ja wiem kto to był.... Tak, to był generał Błasik - oznajmił nieoczekiwanie Edmund Klich.
Kilkanaście minut przed rozbiciem maszyny przyszła nierozpoznana na razie osoba. - Osoba, która interesowała się, czy będzie opóźnienie, czy nie. Takimi sprawami - mówił Klich. Później, najprawdopodobniej po kilku minutach, w kabinie pilotów pojawił się ich zwierzchnik - generał Błasik. Został w kabinie aż do momentu katastrofy
Czyli mamy jasność = przyszedł el generale(łamiąc wszelkie procedury) i został aż do katastrofy.
Tu mój domysł a jak by to Ziobro powiedział - logiczna analiza - Okazało się że warunki są fatalne, wysłali Błasika...
<domysły off>
Kolejny fakt który jest chyba ostatnią niewiadomą w całej sprawie.Wiadomo że kompletną zagadka było to jakim cudem piloci znaleźli się na tak małej wysokości.Procedury są oczywiste - nie widząc ziemi możesz zejść na max 100 metrów i jeśli jej nie widzisz to nie lądujesz....i to nie jest jakaś tysięczna procedura - tylko coś czego żaden normalny człowiek nie może złamać.
Klich
- Czy oni wiedzieli, co się dzieje. Że są za nisko? - pytają dziennikarze.
- Proszę panów: Jest wysokość sto metrów. Powinno być odejście, załoga zniża się dalej. Sa kolejne komendy: 90, 80 i tak dalej...
- Czyli są świadomi, że schodzą tak nisko?
- Tak - potwierdził Edmund Klich.
no koments.
źródło teraz my - papierowe - gw
Link
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomos..._momencie.html
Podaje tylko dlatego żeby mi ktoś nie zarzucił że zmanipulowałem wypowiedź - przepisałem tylko fakty a o domysłach Klicha możecie przeczytać sobie w linku.
Jakieś komentarze? czy cisza która jest tym większa im więcej faktów wychodzi na wierzch? = wolfego pomijam bo on z tych co do ostatniej kropli krwi..