Wyświetl pojedynczy post
Kordel_Walker
Banita

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.05.2010, 18:41
kot napisał(a):Wyświetl post
Podłączają sie pod to także lesbijki, które jak zwykle są mniej przebojowe w tym męskim dotąd świecie i dlatego, to męskie lobby homoseksualne, zostało bardziej wyeksponowane w tej nienormalnej doktrynie politycznej co do przyszłosci społeczeństwa unijnego, wypracowanej przez tych, którzy mają w tej nienormalności, jakiś cel i wizję przyszłosci unijnej, której ja i większość unijnych obywateli nie rozumiemy, ale jesteśmy zmuszani prawnie ją akceptować bez sprzeciwu, tak jakby w przyszłości dotychczasowy dobór naturalny i rodzina, miały być zastępowane doborem selektywnym i rodzinami pod rygorem kolejnej doktryny prawa, co jest dla mnie groźną utopią polityczną, gdyż sprzeczną tak z nauką jak i naturą, o religii już nawet nie wspominając.
Kocie nie pamiętam żebym się z twoimi opiniamii nie zgadzał jeśli chodzi o sens merytoryczny...ale stylistycznie miałbyś u mojej polonistki pałe za najdłuższe zdanie na świecie

1q2 napisał(a):
Tyle że to jak byk wygląda na pozowaną poalkoholową głupawkę a CSI z forum Wisły już przesądziło że koleś jest pedałem
Czy jest czy nie jest pedałem to już bez różnicy...przez te zdjęcia na każdym meczu Wisły na wyjeździe będzie tyrany i wyzywany od pedałów. Takie życie. Pić też trzeba umieć. Nie możemy go pozyskać. Dla dobra wszystkich...no może z wyjątkiem "panów" przychodzących na mecze pooglądać panów
Odpowiedz cytując