Wyświetl pojedynczy post
rospun
Senior Member

Od: 05.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.05.2010, 18:38
kot napisał(a):Wyświetl post
Szanowny adwersarzu, przecież napisałem o czterech scianach w domu, jako miejscu do prywatności w takich sprawach, dopóki nie odbywa się coś kosztem krzywdy drugiego.

Miłość francuska jest kolejną odmianą seksualnych gier wstępnych, których efektem końcowym jest zakodowane w człowieku, przekazywanie życia na pokolenia czyli wspomniana przeze mnie wcześniej prokreacja a ponieważ człowiek swiadomie decyduje się na potomstwo i indywidualnie określa sobie ilość tego potomstwa, więc czasami miłość francuska może być sposobem na hormonalne rozładowywanie organizmu . To jest indywidualna sprawa każdego człowieka i uważam ją za lepszą formę, od tej zmuszającej człowieka do aborcji. W tych czterech ścianach, mieści się dla mnie także homoseksualizm.

Tylko zauważ łaskawie, że spośród dziesiątek preferencji seksualnych, wyłącznie homoseksualiści, zapragnęli dla siebie większych praw od innych i rozpoczęli misję obnażania się ze swoimi preferencjami seksualnymi poza tymi czterema ścianami, zmuszając tym samym innych nie tyle do akceptacji ich dewiacji seksualnych, ale do uznania ich w naszym społeczeństwie za normę moralno-prawną, obowiazujaca wszystkich pod groźbą kar za jej nie przestrzeganie. Jakoś nie słyszę, żeby zwolennicy miłosci 69 rościli swoje oddzielne prawa, podobnie masochiści, nie mówiąc tu o heteroseksualistach czy innych. A wiesz dlaczego ? Bo oni mieszają preferencje seksualne i są dzięki temu zdolni do reprodukcji, co jest sednem życia ludzkiego, gdyż pozwala zachować gatunek na podstawie naturalnego doboru genetycznego czyli seksualnego, żeby zabrzmiało to zrozumialej.

Dlatego, że właśnie homoseksualiści nie są zdolni do reprodukcji, zażyczyli sobie właśnie oddzielnych praw, których jedynym celem jest stworzenie rodziny z potomstwem, którego sami nie są w stanie wygenerować z siebie. Podłączają sie pod to także lesbijki, które jak zwykle są mniej przebojowe w tym męskim dotąd świecie i dlatego, to męskie lobby homoseksualne, zostało bardziej wyeksponowane w tej nienormalnej doktrynie politycznej co do przyszłosci społeczeństwa unijnego, wypracowanej przez tych, którzy mają w tej nienormalności, jakiś cel i wizję przyszłosci unijnej, której ja i większość unijnych obywateli nie rozumiemy, ale jesteśmy zmuszani prawnie ją akceptować bez sprzeciwu, tak jakby w przyszłości dotychczasowy dobór naturalny i rodzina, miały być zastępowane doborem selektywnym i rodzinami pod rygorem kolejnej doktryny prawa, co jest dla mnie groźną utopią polityczną, gdyż sprzeczną tak z nauką jak i naturą, o religii już nawet nie wspominając.
Wyluzuj, widzisz chyba, że sobie nieco zakpiłem.

Osobiście mam w dupie... Może lepiej: Mam gdzieś czy ktoś do swojego partnera w łóżku krzyczy "więcej oliwki Wojtuś", czy "szerzej nogi Mariolka", czy "a jak Ty właściwie masz na imię?". Tak długo, jak robi to w nadmienionych przez Ciebie czterech ścianach, to jego indywidualna sprawa i jego hemoroidy.

Istotne jest to, o czym kilkoro z Was napisało: Nie miałby życia na polskich stadionach. Skończyłoby się być może procesem sądowym, rozwiązaniem umowy na koszt Wisły z powodu "homofobicznych" kibiców, smrodem i brakiem bramkarza. To co to za wzmocnienie?
Odpowiedz cytując