Wyświetl pojedynczy post
kot
Senior Member

Od: 04.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.05.2010, 17:05
Reiro napisał(a):
Jaką reputację...? Zacofanych homofobów czy jak...? Kibiców...?
To jest oczywiste, że nie życzę sobie w Wiśle, publicznie obnażającego się ze swoimi preferencjami seksualnymi bramkarza bułgarskiego. Co innego w czterech ścianach a co innego publicznie. Niestety koleś się obnaża ze swoich preferencji przed fotografami a dla mnie to bardzo ważne.

Czy mógłbyś wyjaśnić pojęcie " zacofany homofob " ? Odzielnie rozumiem co oznacza słowo zacofany. Rozumiem też słowo homofob. Natomiast razem użyte te słowa są dla mnie niezrozumiałe ? Czyżbym przeoczył jakieś odkrycie naukowe a w szkołach już od dawna uczą, że odbytnica jest narządem płciowym i dlatego homoseksualizm jest uznany za normalne zachowanie człowieka, gdzie plemnik zapładnia kau a nie komórkę jajową ? Bo jeśli nauka nadal uznaje za narządy płciowe człowieka inne elementy ciała niż odbytnica, to wybacz, ale nie tyle ja jestem zacofany, co ty niedorzeczny ze swoim uznaniem doktryny politycznej o honmofobii, za obowiazujące prawo unijne, sprzeczne z nauką tejże samej UE ?. Owszem naturalnym homofobem jestem na 100 %, ale zacofanym to już nieporozumienie, które jestem w stanie udowodnić przed każdym sądem, za wyjątkiem politycznego oczywiście. Preferencje seksualne, to wyłącznie element prokreacji człowieka a nie jego meritum i póki nauka unijna oraz światowa będzie głosić co innego niż polityczna doktryna unijna, to nie ja będę zacofanym homofobem, tylko to Ty będziesz nawiedzonym ideologiem, groźnym dla ludzkości, gdyż zmuszającym statystyczną większość unijną, do uznania za normalną jej skrajną wręcz mniejszość, która w obliczu aktualnej nauki a nie tylko przeszłej jej tradycji, jest nienormalna w każdym elemencie, łącznie ze sferą psychiczną człowieka a nie tylko anatomiczną budową ciała i jego fizjologią. Nie słyszałem także o innym rozmnażaniu ludzi, jak płciowym i tym bardziej nie wydaje mi się abym był zacofany ?
Ostatnio edytowane przez kot : 24.05.2010 o godz. 17:30.
Nie ma rzeczy niemożliwych.
Odpowiedz cytując