Kordel_Walker napisał(a):

|
Wszystko fajnie tylko nie uśmiecha mi się patrzeć na takie zboczone zachowania. Niechaj sobie dwóch panów robi na osobności, w domu co chcą, ale niech nie afiszują się ze swoim zboczeniem publicznie jak nasz kandydat na bramkarza. Tak więc mozna powiedzieć, że robią mi krzywdę całując się i macając suty. Czują się zniesmaczony, czują odrazę, obrzydzenie, wstręt i potępiam takie zachowania. Nie wspomnę o dzieciach, które są zmuszone oglądać takie scenki na ulicach. Chore media sieją propagande i widać efekty. Jeśli chcesz Polskę taką jak w Holandii (link poniżej) z wypaczoną psychiką dzieci po praniu mózgu to ... ok. Twój wybór.
|
Tutaj się z Tobą zgodzę...powinni robić to w zaciszach swoich domów ale... czy zachowania powszechnie uważane za normalne nie spaczają psychiki dzieci...? Picie alkoholu w bramach, parkach itd. Lizanie się heteroseksualnej pary na ulicy(mimo wszystko nie jest to widok przeznaczony dla dzieci). Mógłbym tak wymieniać i wymieniać...
Jeśli chcemy zmieniać świat zacznijmy od siebie...
koyoot napisał(a):
|
A powaznie sqallpl: Ty, tez sobie robisz zarty z kolega lizac sie na imprezie i robiac sobie foty?
|
A na którym zdjęciu on się liże z kolegą? Ja widzę jedynie całusa i tyle...a to bardzo duża różnica i wierze, że mogliby to zrobić dla jaj będąc na bani.
koyoot napisał(a):
|
A ty myslisz, ze to pilkarze tworza Wisle, czy moze tozsamoscia klubu sa jego kibice?
|
Oczywiście, że kibice ale sytuacja, o którewj rozmawiamy dotyczyła zachowania piłkarza, a nie kibica bo to zupełnie odrębna sprawa. Tak więc jak już pisałem...zachowanie piłkarza, jego orientacja, charakter może być kryterium jego zatrudnienia aczkolwiek nie można przesadzać i odrzucać człowieka np. dlatego, że jest gejem bądź ma inne wyznanie.