Wyświetl pojedynczy post
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.05.2010, 13:32
Krissu napisał(a):Wyświetl post
Fundnij jeszcze karnet Biedroniowi. Polskie St. Pauli czy Bayern z nas zrób.
Tak szczerze to nie mam pojęcia o co Ci chodzi z tym St. Pauli czy Bayernem. Może niby tam jakiś gej gra czy cuś? No to faktycznie, przejebane mają, kibice Bayernu w finale Ligi Mistrzów machali cały mecz białymi flagami nawołując swoich piłkarzy to pakowania swojaków bo wstyd z pedałem w LM. Po finale pucharu Niemiec i po ostatniej kolejce Bundesligi kibice całymi godzinami buczeli na znak protestu

Żarty na bok. Tak naprawdę mam w dupie kto, kogo, gdzie, w którą dziurkę. Piłkarze mają grać, a to jakiej są orientacji to już nie wnikam. Wiadomo, że jakieś afiszowanie się z tym jest kontrowersyjne. Sam nie mam ochoty oglądać dwóch całujących się facetów (vide zdjęcie powyżej), ale jak idzie dwóch gości za rękę to na mnie wrażenia nie robi i mi nie przeszkadza.

A nawet jakby był gejem to co? Jakby ktoś w Twojej rodzinie okazał się gejem też byś się od niego odwrócił, bo pedał to podczłowiek?

Szczerze wątpię, żeby coś było na rzeczy, ale nawet jeśli to szufladkowanie człowieka po jego orientacji homoseksualnej jest dla mnie czymś podłym. Już bardziej bym się martwił o to, że imprezowicz i czy się przez to na drobne nie rozmieni.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 24.05.2010 o godz. 13:36.
Odpowiedz cytując