Wyświetl pojedynczy post
Kolumbus
Senior Member

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.05.2010, 02:18
1q2 ja myślę, że to nawet nie chodzi o znajomość tematu MMA tylko wyszło jaki z Najmana jest zabijaka .Zwycięstwo Pudzi wywarło wrażenie na wielu laikach, a na znawcom dało do myślenia - może jednak coś z tego będzie?

Niestety Pudzia po minucie i trzydziestu sekundach jest w ringu zupełnie bezbarwny i nie stanowi ŻADNEGO ZAGROŻENIA dla cokolwiek ogarniętego przeciwnika.
Tutaj mamy dwie możliwości:albo koleś jest kompletnym matołem jak chodzi o walkę i nawet najlepszy trener mu nie pomoże, albo koleś nie przyłożył się do treningu i teraz są skutki, bo powiedzmy sobie szczerze umie chyba tyle co na początku.Specjalnie mnie to jednak nie zdziwiło po tym co zobaczyć można było gdy ćwiczył na worku, a w odniesieniu do walki z japońcem.
Walki z Sylvią nie oceniam tak ostro, bo to był fakt faktem zawodnik o niebo trudniejszy i chyba jednak z zbyt wysokiej półki jak na trzeci pojedynek.

Najgorsze jest to, że u Pudzianowskiego nie widac wielkich perspektyw rozwoju w tym sporcie.Po medialnych wystepach chetnie bym zobaczyl jak by Nastula mu nosa przytarl na kolejnym KSW.
Moze teraz pora na inna dyscypline?Moze podnoszenie ciezarow?Chociaz nie za duzo tam kontroli...
piekna zaba w podpisie

Odpowiedz cytując