Na szczęście tureckie media biją Polskie na głowę jeśli chodzi o ściemnianie

. Ja też chciałbym żeby Głowa został ale trzeba wiedzieć że nie ma piłkarzy nie do zastąpienia i nie można Wisły porównywać do Barcy,Interu itp. Oni mają dużo większe możliwości , mogą wszystko . Dla nas 1,5 mln. euro to spory zastrzyk gotówki i nie ukrywajmy że jest to ostatni moment żeby na transferze Głowy zarobić dobre pieniądze. Ktoś napisał że woli by sprzedali Marcelo zamiast Głowy, tego nie rozumiem i nie mogę się z tym zgodzić. Marcelo jest bardzo młody i ma ogromne możliwości ,i nie jest powiedziane że z Wisły musi odchodzić - a może to jest nasz nowy Głowacki , może zechce zostać w Krakowie? Nie wiadomo . Arek natomiast jest już po 30 , powoli jego kariera będzie zbliżała się ku końcowi, dla Wisły zrobił bardzo dużo ale w Turcji może zarobić znacznie więcej a Wisła z pieniędzy za Głowę może kupić młodych utalentowanych piłkarzy którzy przejmą pałeczkę po Arku. Będzie co ma być , ja wolałbym żeby Arek został ale nie będę rozpaczał jeśli zostanie sprzedany pod warunkiem że zostanie w klubie przynajmniej jeszcze na rok Marcelo i zastanie kupiony na miejsce Arka jakiś młody dobry środkowy obrońca a może nawet dwóch. Takie jest moje zdanie- nie musicie się z nim zgadzać.