Wyświetl pojedynczy post
Sami
Senior Member

Od: 05.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.05.2010, 14:23
lapaNhs napisał(a):Wyświetl post
Moim skromnym zdaniem trzeba trochę zainwestować kupić Saldoka Sobiecha Micańskiego i jakiegoś bramkarza np.Janukiewicza z Pogoni chłopak udowodnił że umie bronić do tego postawić na Mączyńskiego i Burlige, a pozbyć sie Pawełka,Łobo,Jiraska,Diaza,Jopa,Hristova.Trzeba postawić na młodzież której grać sie chce i do tego paru dośwadczonych piłkarzy np.Kosowskiego chłopak stary ale jary
Boże, jak się czyta takie posty to naprawdę ściska...
Taa, kupić Sobiecha i Micańskiego. Chłopie, jak jeden to nie drugi. Janukiewicz? Widziałeś go w jednym meczu..

Ja wierzę, że Ruch troszeczkę zejdzie z ceny, a my nie poskąpimy pieniędzy, mając na uwadze historię z Lewandowskim. Pocieszające jest także to, że dla Niebieskich korzystniejszym rozwiązaniem jest sprzedaż Sadloka i Abdula w pakiecie. Może to być handicap Wisły w ewentualnej walce o Sobiecha z Lechem, gdyż jak wiadomo potrzebujemy też lewego obrońcy, a na takiej pozycji może grać Sadlok. Wiadomo, że z kupnem obu tych piłkarzy wiąże się realna szansa zarobienia w przyszłości i myślę, że jest to droga, którą należy podążać. Zresztą było o tym tutaj pisane wiele razy. Niech ci, którzy mają wątpliwość dotyczące Sobiecha, czy jest tylko rewelacją jednego sezonu zauważą, że zainteresował się nim Panathinaikos, a więc solidny europejski klub, który raczej wie co robi.

Kupno chorzowskiego pakietu + solidny bramkarz i to okienko ukontentowałoby z pewnością każdego kibica Wisełki. Mam nadzieję, że tak będzie i szkoda, że nie udało się z Onyszką. Mimo zaawansowanego wieku jest solidnym bramkarzem, a do tego był za darmo. Optowałbym za sprzedażą Głowackiego. Z Turcji wpłynęłaby na pewno niemała kwota, a jednocześnie mogłoby to zahamować transfer Marcelo.
Odpowiedz cytując