|
Co tu duzo mowic inne druzyny graja w pilke a inter wygrywa.
Ja osobiscie jestem zadowolony ze Inter wygral bo lubie ta druzyne i mimo ze moze nie graja efektownie to wg mnie w pelni zalsuzenie wygrali. Po raz kolejny pokazali madrasc taktyczna i od poczatku do konca grali to co chcieli. Niektorzy twierdza ze Bayern gral lepiej, stworzyl sobie wiecej sytuacji, tylko ja jakosc nie przypominam zadnych dogodnych sytuacji w ich wykonianiu (w pamieci utkwil mi jedynie strzal Robbena, ktory jako jedyny zawodnik troche namieszal w obronie Interu). Nawet powiem wiecej to Inter powienien strzelic 3 bramki (sytuacji sam na sam w pierwszej polowie nie wykorzystal Snejder). To co zrobil Mourinho z ta druzyna jest niesamowite. Gdy Inter zaczynal zmagania w lm trudno bylo mi znalezc 2 zawodnikow ktorych moglbym bym wyroznic za dobra gre. W tej chwili trudno jest mi powiedziec, ktory zawodnik nie zalsuzyl na wyroznienie. Kazdy wydaje sie byc potrzebny i niezbedny (czy to rezerwowy czy z podstawowego skladu). Niedawno Balloteli zagral swietny mecz przeciwko Romie teraz przesiedzial caly mecz na lawie. Motty, ktory nie mogl zagrac wcale nie brakowalo na boisku. Jego brak nie byl zadnym oslabieniem dla Interu.Teraz jestem tylko ciekaw jak bedzie wygladala ich gra gdy Mourinho rzeczywscie odjedzie do Realu.
|