Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.05.2010, 12:02
Sadlok i Sobiech to naprawdę dobre ruchy transferowe. Pierwszy może grać także na lewej obronie, moim zdaniem przypomina Głowacki parę lat temu. Mając na uwadze to że mam właściwie tylko JEDNEGO napastnika nie uważam za takowych Małeckiego i Boguskiego to myślę że Sobiech powinien grać w pierwszym składzie. Według mnie to jest największy talent po Robercie Leandowskim w tej lidze. Technika, dosyć szybki, wysoki, budowa ciała odpowiednia dla typowej "9" a na pewno z wiekiem nabierze jeszcze trochę więcej krzepy, myśli na boisku do tego sprawia wrażenie ułożonego chłopaka. Jeśli do nas przyjdzie boję się tylko o jedną rzecz, nie łatwo jest grać z Małeckim i Brożkiem z przodu, oni mogą zakrzyczeć tego chłopaka dlatego trzeba będzie na niego odważnie postawić i pokazać Brożkowi że on już tu nie będzie najważniejszy. Obejrzyjcie Sobie bramki Sobiecha. To nie są jakieś przypadki, rykoszety, bramki strzelane do pustej itp. Widać, że on wie co chce zrobić. Kupno Arutra uważałem za obowiązek Wisły już rok temu.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 23.05.2010 o godz. 12:25.
Odpowiedz cytując