Wyświetl pojedynczy post
tommiyacht
Senior Member

Od: 09.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.05.2010, 00:11
Ten kto nie widzi różnicy między grą druzyny za czasów Skorży i Kasperczaka teraz, to ma chyba zdrowo poprzestawiane w mózgu. Ludzie, czy my patrzymy na gre tej drużyny czy na wyniki (choć i te Heniek nie miał najgorsze, zwlaszcza na wyjezdzie). Gdyby tylko nasi super snajperzy wykorzystywali połowe swoich setek to w meczu strzelalibysmy ze 2, 3 gole, a mistrz byłby , i to nie w ostatnim meczu. Może z wyjątkiem Korony, która ustawiła sie pod nas idealnie, przez co mielismy aż dwie sytuacje (Łobo i Sobol - pierwsza koło 70 minuty?). Heniek powinien zostać, i nie dlatego że Heniek to Heniek, ale dlatego, że w tak krótkim czasie, praktycznie z buta, biorąc pod uwage okoliczności, wykonał niewiarygodną prace i odmienił oblicze tego zespołu.

Tak, żal mi było zwolnienia Maćka, i jesli miałbym brać pod uwage tylko jego jako osobę, dla mnie mógłby być trenerem do końca życia. Poprostu lubiłem chłopa, i chyba zjednał sobie gro kibiców Wisełki. Ale ta gra... pod koniec to juz naprawde nie dało sie tego oglądac, nie mówiąc o tym że gralismy padake od roku a moze i dluzej , z małymi wyjątkami.

Podsumowywując. Heniek vs Ulatowski... dla mnie Heniek. Lepszego nie bedzie.