Wyświetl pojedynczy post
prober
Senior Member

Od: 08.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.05.2010, 22:05
Widzę, że większość tutejszych futbolowych ekspertów operuje tylko jednym stereotypem: Inter = catenaccio, obrona i nudna gra. A bzdura. Finał LM był ciekawy, widzieliśmy sporo akcji ofensywnych, Bayern zagrał na miarę swojego potencjału i udowodnił, że prześlizgnięcie się wcześniej przez 1/8 i ćwierćfinał było w dużej mierze darem losu - finał przerósł ich możliwości.

Ciekawe, czy faktycznie Mourinho pójdzie w madryckim kierunku, w Interze ma przecież raj na ziemi. Prasa dużo pisze o przeprowadzce Portugalczyka i chyba jednak na siłę szuka sensacji. A nawet jeżeli, to co zwycięży: absolutny geniusz Mourinho czy klątwa Realu, który od bardzo dawna jest w ścisłej czołówce (TOP3) na świecie w kategorii Największy przegrany klub roku.

minigaleria forumowych wynalazków językowych (zbieram kolejne!): Balon, Balonik, Dzida, Dziwnie spokojny, I tyle w tym temacie, Kicha, Miałem przeczucie, Na pałę, Napinka, Nie mam pytań, Oddychać rękawami, Padaka, Pan Basałaj, Pan Cupiał, Parch, Piach, Przypał, Siara, Szrot, Wspomnicie moje słowa
Odpowiedz cytując