Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.05.2010, 21:21
Cytat:
jak to dzisiaj powiedzial Van Gaal, ktorego notabene Mourinho jest wychowankiem: on trenuje zespol, zeby gral atrakcyjnie, Mourinho poszedl inna droga i trenuje swpje zespoly zeby wygrywaly
a tam takie pieprzenie zeby sobie znalezc wymowke na przegrana! Ok moze Inter nie gra takiej mega ofensywnej wspanialej gry ale tez moga sie podobac. Prowadzili 1:0 i jakos specjalnie nie bylo obrny Czestochowy, teraz jest 2:0 i tez sie nie cofneli cala 11 na swoja polowe. Poza tym czemu wszyscy placza na Inter skoro na poczatku finalu bylo 0:0, czemu Bayern nie zaatakowal zeby prowadzic? To jest takie *******enie oby sobie znalezc wymowke. Jakby Inter gral pilke z kosmosu taka jaka grala Barca rok temu to znowoz wszyscy by mowili "oj tacy oni dobrzy ze sie z nimi nie dalo wygrac". Grecy wygrali ME w 2004 roku i tez bylo narzekanie ze sie tylko bronili, jakos sukcesow dalej nie ma i juz nikt nie lacze na ten ich styl- wiec w czym tkwi problem? Chyba tylko w tej zawisci niektorych ktorzy pewnie sa za Barca i im szkoda ze Inter wygra LM i w tym ze jesli ktos kibicuje Bayernowi dzis to znalazl sobie wymowke w postaci "Inter to ..... bo muruja bramke". Ja tam jestem bezstronny, w tym finale wole zeby wygral Inter bo nie lubie szwabow ale powiedzcie mi co zrobil Bayern zeby mogl zasluzyc na zwyciestwo dzisiaj? Gdzie byla Barcelona w pierwszym meczu z Interem. Tam było 3:1 i co tez Inter murowal bramke? Bez sensu, trzeba umiec przegrywac i obiektywnie spojrzec na sprawe ze ktos jest lepszy a nie jeszcze po nim jechac ze niby nic nie gra, bo to nic to 3:1 z Barca i dzis 2:0 wiec nie wiem jak oni to robia ze niby 90 minut stoja w 11 pod swoja bramka a mimo to potrafia strzelac bramki...
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując