Wyświetl pojedynczy post
Belzebub
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.05.2010, 16:09
Cytat:
Zdecydowałeś się poddać walkę. Jak trudna była to dla ciebie decyzja?

Mariusz Pudzianowski: - Trudno, ale wiedziałem, że zabrakło prądu, że nie jestem w stanie nic mu więcej zrobić. Nie było sensu dostawać dalej po łbie wiedząc, że mu nie oddam.
Ta wypowiedzia, chyba potwierdza tylko ze nie nadaje sie do bicia..Kto widział co zrobil Kalidow w ostatniej walce(przy dzwigni na reke) ten wie jaka jest roznica miedzy wojownjikiem a gwiazdorem..
Pudzianowi zalezy widocznie tylko na popularnosci i kasce..Dlatego niech ja zbija w inny sposob, bo naraza sie tylko na smiesznosc...

Jak zrzuci jeszcze 10 kg, to juz silą wcale nie bedzie przewyzszal przeciwników(nawet w rzutach), bo przeciez ciosy bokserskie, nie maja wogule przelozenia na obwod bicepsa :0
Tylko co z tego ze poprawi wytrzymalosc, jak gosc nie ma zadnych argumentow w walce..Ciosy w samej tylko piastkówce na dloni w wykonaniu bokserów z pierwszej 50 rankingów, dla przeciwników zwykle koncza sie nokautem(np. Sylvia w walce z 50letnim bylym bokserem).Po takich samych ciosach Pudziana, Kawaguchi nawet sie nie zachwial( to tyle co mozna powiedziec o sile jego ciosów,podobnie zreszta kopów).

PS.Lepsza technike miały baby które walczyły pare walk wczesniej...
Ostatnio edytowane przez Belzebub : 22.05.2010 o godz. 16:30.
Odpowiedz cytując