Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.05.2010, 13:11
Nie wiem jak sie mozecie z Pudziana nasmiewac i go lzyc od szmat. Ok, nierozsadne posuniecie z ta walka z Sylvia ale skoro zmiutl Najmana to myslal ze kazdy koles co wazy te 100 kg bedzie takim workiem ze jak sie go kopnie to bedzie odskakiwal. Mysle ze team Pudziana nie wzial pod uwage tego ze Njman to wcale nie jest zawodnik tylko 100 kg cieniasa. Jednak te low kicki nie sa tak mocne kiedy inkasuje je 2 metrowy koles z waga 140 kg. Przeciez kontakrt na walke z Sylvia zostal podpisany przed walka z Kawagucim. Team Pudziana po jednej walce z Najmanem uznal ze ten jest taki mocny, jak sie okazalo 2 tyg temu nie bylo juz tak kolorowo no a wczoraj to juz w ogole niepyklo.
Ok moze troche zbyt pewny siebie Pudzian ale co ma mowic "aa walcze sobie tak zeby sie pobic", koles mowi ze chce byc Mistrzem i dobrze bo ma jakis cel. Te cale spiewy i tance moze troche niepowazne ale skoro lubi to to niech w to idzie. Ja widze ze to nie jest tylko sportowiec ale tez chialby byc showmanem. Lubi sobie przed kamera swirowac a pewnie tez niezla kase z tego dostaje wiec w to idzie.
Ja tam go szanuje bo malo osob jest takich ktore by rzucilo konkurencje w ktorej jest mistrzem swiata i poszla sie lac po ryjach z prawdziwymi zabijakami ryzykuja zdrowie i zycie. Po pierwsze szacunek za to co osiagnal w konkurencji Strong Man i nie wiem w ogole jak 5 krotnego Mistrza Swiata mozna nazwac szmata. Zarzucacie kolesiowi ze jest pewny siebie a wy co? Male polaczki ktorzy pewnie nic nie osiagneli wyzywaja czlowieka ktory jest naprawde wielki?- jak to wyglada, jakis burak wyzywa najsilniejszego czlowieka swiata...
I tak jak pisze kolega wyzej Pudzian musi zrzucac wage zeby kondycja sie polepszala ale jesli zrzuci kg to przeciez mu sila spadnie wiec taka dziwna sytuacja. Musi poswiecic sile wzgledem kondycji. Oczywiscie lepiej zeby byl slabszy ale dal rade przewalczyc te 3 rundy i zeby nabyl techniki przez dalsze lata. Bo sama sila jak widac nie da sie pokonac jescze silniejszego czlowieka bo on nie dosc ze mial ta ile to mial tez technike, kondycje i doswiadczenie- tego Mariuszowi brakuje, ciekawe czy kiedykolwiek to nabedzie.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując